Despre mine

Fotografia mea
"Fericit este omul care nu aşteaptă nimic de la nimeni, că acela nu va fi dezamăgit niciodată!"

vineri, 16 septembrie 2011

16.09.2011 Viaţa plină de Duhul Sfânt!

      Este:
1. O viaţă de ascultare de Duhul Sfânt: "Zic, dar: umblati carmuiti de Duhul si nu impliniti poftele firii pamantesti.
Caci firea pamanteasca pofteste impotriva Duhului, si Duhul impotriva firii pamantesti: sunt lucruri potrivnice unele altora, asa ca nu puteti face tot ce voiti" ( Galateni 5:16-17 )
2. O viaţă centrată în jurul persoanei lui Isus Hristos Domnul: "Cand va veni Mangaietorul, Duhul adevarului, are sa va calauzeasca in tot adevarul; caci El nu va vorbi de la El, ci va vorbi tot ce va fi auzit si va va descoperi lucrurile viitoare.El Ma va proslavi, pentru ca va lua din ce este al Meu si va va descoperi." ( Ioan 16:13-14 )
3. O viaţă bazată pe Cuvântul lui Dumnezeu: "Caci Cuvantul lui Dumnezeu este viu si lucrator, mai taietor decat orice sabie cu doua taisuri: patrunde pana acolo ca desparte sufletul si duhul, incheieturile si maduva, judeca simtirile si gandurile inimii." ( Evrei 4:12 )
4. O viaţă de rugăciune: " Si tot astfel si Duhul ne ajuta in slabiciunea noastra: caci nu stim cum trebuie sa ne rugam. Dar insusi Duhul mijloceste pentru noi cu suspine negraite." ( Romani 8:26 )
5. O viaţă de părtăşie cu fraţii: "Ei staruiau in invatatura apostolilor, in legatura frateasca, in frangerea painii si in rugaciuni." ( Fapte 2:42 )
 6. O viaţă de vestire a mântuirii prin Isus Hristos Domnul: "Ci voi veti primi o putere, cand Se va cobori Duhul Sfant peste voi, si-Mi veti fi martori in Ierusalim, in toata Iudeea, in Samaria si pana la marginile pamantului." ( Fapte 1:8 )
Ajută-ne Doamne să ne dorim o astfel de viaţă!! Numele Tău să fie înălţat în veci!! Amin!

vineri, 9 septembrie 2011

09.09.2011 - Caracteristici ale unui copil al lui Dumnezeu!

1. Un copil al lui Dumnezeu are o relaţie tare cu El!
Dumnezeu a avut iniţiativa ca noi să putem să avem o relaţie personală cu El. "Caci, pe cand eram noi inca fara putere, Hristos, la vremea cuvenita, a murit pentru cei nelegiuiti." (Rom.5:6)
Prin ce ne putem dezvolta relaţia cu Dumnezeu:
    - Prin Cuvântul lui Dumnezeu, Biblia! "Si prin aceasta stim ca Il cunoastem, daca pazim poruncile Lui. Cine zice: "Il cunosc", si nu pazeste poruncile Lui, este un mincinos, si adevarul nu este in el.Dar cine pazeste Cuvantul Lui, in el dragostea lui Dumnezeu a ajuns desavarsita; prin aceasta stim ca suntem in El.Cine zice ca ramane in El trebuie sa traiasca si el cum a trait Isus.( 1 Ioan 2:3-6 )
    - Prin rugăciune! "Rugati-va neincetat." (1Tes.5:17); "Dar voi, preaiubitilor, ziditi-va sufleteste pe credinta voastra preasfanta, rugati-va prin Duhul Sfant" (Iuda.1:20)
    - Prin părtăşia unii cu alţii! "Sa veghem unii asupra altora, ca sa ne indemnam la dragoste si la fapte bune.Sa nu parasim adunarea noastra, cum au unii obicei; ci sa ne indemnam unii pe altii si cu atat mai mult, cu cat vedeti ca ziua se apropie.( Evrei 10: 24-25 )
2. Un copil al lui Dumnezeu nu se teme de veşti rele!
"El nu se teme de vesti rele, ci inima lui este tare, increzatoare in Domnul." (Ps.112:7)
"Dar tu, Israele, robul Meu, Iacove, pe care te-am ales, samanta lui Avraam, prietenul Meu,tu, pe care te-am luat de la marginile pamantului si pe care te-am chemat dintr-o tara departata, caruia ti-am zis: "Tu esti robul Meu, te aleg, si nu te lepad!Nu te teme, caci Eu sunt cu tine; nu te uita cu ingrijorare, caci Eu sunt Dumnezeul tau; Eu te intaresc, tot Eu iti vin in ajutor. Eu te sprijin cu dreapta Mea biruitoare."( Isaia 41:8-10 )
3. Un copil al lui Dumnezeu nu se teme de ceea ce i se întâmplă!
Avem exemple din Biblie: Iov, Daniel, Pavel şi Sila, Petru! "Daca deci ati inviat impreuna cu Hristos, sa umblati dupa lucrurile de sus, unde Hristos sade la dreapta lui Dumnezeu.Ganditi-va la lucrurile de sus, nu la cele de pe pamant.Caci voi ati murit, si viata voastra este ascunsa cu Hristos in Dumnezeu.Cand Se va arata Hristos, viata voastra, atunci va veti arata si voi impreuna cu El in slava.( Coloseni 3:1-3 )
4. Un copil  al lui Dumnezeu are dragoste pentru cei din jurul lui!
"Nu intoarceti nimanui rau pentru rau. Urmariti ce este bine, inaintea tuturor oamenilor.Daca este cu putinta, intrucat atarna de voi, traiti in pace cu toti oamenii. Preaiubitilor, nu va razbunati singuri; ci lasati sa se razbune mania lui Dumnezeu; caci este scris: "Razbunarea este a Mea; Eu voi rasplati", zice Domnul.Dimpotriva: daca ii este foame vrajmasului tau, da-i sa manance; daca-i este sete, da-i sa bea; caci daca vei face astfel, vei ingramadi carbuni aprinsi pe capul lui."Nu te lasa biruit de rau, ci biruie raul prin bine." ( Romani 12:17-21 )
 Noi trebuie să ne dezvoltăm relaţia noastră cu El. Indiferent de ce se întâmplă în jurul nostru, de veştile şi ştirile care ne asaltează, noi ştim să suntem ascunşi cu Hristos în Dumnezeu. Noi nu ne temem de ceea ce ni se întâmplă, şi noi iubim pe ceilalţi oameni!
Dumnezeu să ne ajute să fim cu adevărat copii ai Lui!! AMIN!! 

joi, 8 septembrie 2011

08.09.2011 Ucenicul adevărat!

"Toti fiii tai vor fi ucenici ai Domnului, si mare va fi propasirea fiilor tai." (Isa.54:13)
1. Ucenicul adevărat Î-l pune pe Hristos pe primul loc în viaţa lui!
"Si oricine nu-si poarta crucea si nu vine dupa Mine, nu poate fi ucenicul Meu." (Luc.14:27)
* Domnul Isus Hristos mai presus de orice relaţii: "Credeti ca am venit sa aduc pace pe pamant? Eu va spun: nu; ci mai degraba dezbinare.Caci, de acum inainte, din cinci care vor fi intr-o casa, trei vor fi dezbinati impotriva a doi, si doi impotriva a trei.Tatal va fi dezbinat impotriva fiului, si fiul impotriva tatalui; mama impotriva fiicei, si fiica impotriva mamei; soacra impotriva nurorii, si nora impotriva soacrei."( Luca 12:51-53 )
* Domnul Isus Hristos mai presus de propriile noastre dorinţe: "Caci firea pamanteasca pofteste impotriva Duhului, si Duhul impotriva firii pamantesti: sunt lucruri potrivnice unele altora, asa ca nu puteti face tot ce voiti" ( Galateni 5:17 )
* Domnul Isus Hristos mai presus de ceea e avem: "Caci cine te face deosebit? Ce lucru ai pe care sa nu-l fi primit? Si daca l-ai primit, de ce te lauzi ca si cum nu l-ai fi primit" ( 1 Corinteni 4:7 )
2. Ucenicul adevărat îşi întemeiază viaţa pe Biblie!
"Si a zis iudeilor care crezusera in El: "Daca ramaneti in Cuvantul Meu, sunteti in adevar ucenicii Mei;veti cunoaste adevarul, si adevarul va va face slobozi." ( Ioan 8:31-32 )
* Domnul Isus Hristos a folosit Cuvântul scris în lupta cu cel rău, El ne-a arătat importanţa Cuvântului pentru a birui: Matei cap. 4 "Este scris...de asemenea este scris...căci este scris..!
Ferice de cine citeste si de cei ce asculta cuvintele acestei prorocii si pazesc lucrurile scrise in ea! Caci vremea este aproape! (Apoc.1:3)
3. Ucenicul adevărat comunică cu Dumnezeu!
"Intr-o zi, Isus Se ruga intr-un loc anumit. Cand a ispravit rugaciunea, unul din ucenicii Lui I-a zis: "Doamne, invata-ne sa ne rugam, cum a invatat si Ioan pe ucenicii lui." (Luc.11:1)
Domnul Isus Hristos s-a rugat:  "A doua zi dimineata, pe cand era inca intuneric de tot, Isus S-a sculat, a iesit si S-a dus intr-un loc pustiu. Si Se ruga acolo." (Marc.1:35); "Dupa ce a dat drumul noroadelor, S-a suit pe munte sa Se roage, singur la o parte. Se innoptase, si El era singur acolo. "  ( Matei 14:23 )
4. Ucenicul adevărat aduce roade!
"Daca ramaneti in Mine si daca raman in voi cuvintele Mele, cereti orice veti vrea, si vi se va da. Daca aduceti mult rod, prin aceasta Tatal Meu va fi proslavit; si voi veti fi astfel ucenicii Mei. " (Ioan 15:7-8 )
 "Tot asa, orice pom bun face roade bune, dar pomul rau face roade rele. Pomul bun nu poate face roade rele, nici pomul rau nu poate face roade bune.Orice pom care nu face roade bune este taiat si aruncat in foc. Asa ca, dupa roadele lor ii veti cunoaste." ( Matei 7:17-20 )
5. Ucenicul adevărat va propovădui mântuirea prin Isus Hristos! 
"Isus S-a apropiat de ei, a vorbit cu ei si le-a zis: "Toata puterea Mi-a fost data in cer si pe pamant. Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh.Si invatati-i sa pazeasca tot ce v-am poruncit. Si iata ca Eu sunt cu voi in toate zilele, pana la sfarsitul veacului." Amin. ( Matei 28:18-20 ) 
Apostolul Pavel a înţeles asta: "Daca vestesc Evanghelia, nu este pentru mine o pricina de lauda, caci trebuie s-o vestesc; si vai de mine, daca nu vestesc Evanghelia! (1Cor.9:16)
Ajută-ne Doamne să fim cu adevărat ucenici ai tăi, nu numai creştini cu numele. AMIN!
 

luni, 5 septembrie 2011

05.09.2011 Cereţi! Căutaţi! Bateţi!


CEREŢI! CĂUTAŢI! BATEŢI!
1. CEREŢI! Ce să ceri?
Ce a cerut Moise? Prezenţa şi călăuzirea lui Dumnezeu - Exodul 33:12-19 „ Moise i-a zis: Dacă nu mergi Tu însuţi cu noi, nu ne lăsa să plecăm de aici.” ( v. 15 )
Ce a cerut Solomon? O inimă pricepută! - 1  Împăraţi 3:5-14 „Da, dar, robului Tau o inima priceputa, ca sa judece pe poporul Tau, sa deosebeasca binele de rau! Caci cine ar putea sa judece pe poporul Tau, pe poporul acesta asa de mare la numar!?" ( v. 9)
Ce a cerut Neemia? Timp pentru lucrarea lui Dumnezeu! - Neemia 2:2-5 „ ...trimite-mă în Iuda, la cetatea mormintelor părinţilor mei, ca s-o zidesc din nou.” ( v. 5 )
2. CĂUTAŢI! Ce să cauţi?
Ce trebuia să caute poporul lui Dumnezeu? Deuteronom 4:29 „Si daca de acolo vei cauta pe Domnul Dumnezeul tau, Il vei gasi, daca-L vei cauta din toata inima ta si din tot sufletul tau.”
Ce trebuia să caute Solomon? 1 Cronici 22:11-13 „Acum, fiule, Domnul sa fie cu tine, ca sa propasesti si sa zidesti Casa Domnului Dumnezeului tau, cum a spus El despre tine! Numai sa-ti dea Domnul intelepciune si pricepere si sa te faca sa domnesti peste Israel in pazirea Legii Domnului Dumnezeului tau! Atunci vei propasi, daca vei cauta sa implinesti legile si poruncile pe care le-a dat lui Moise, Domnul pentru Israel. Intareste-te si imbarbateaza-te, nu te teme si nu te inspaimanta.”
Ce trebuie să căutăm noi azi? Matei 6:33 „Cautati mai intai Imparatia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui, si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra.”
3. BATEŢI! Unde să baţi?
Ioan 10:7-9 „Isus le-a mai zis: "Adevarat, adevarat va spun ca Eu sunt Usa oilor. Toti cei ce au venit inainte de Mine sunt hoti si talhari; dar oile n-au ascultat de ei. Eu sunt Usa. Daca intra cineva prin Mine, va fi mantuit; va intra si va iesi si va gasi pasune.”
1 Ioan 5:14-15 „Indrazneala pe care o avem la El este ca, daca cerem ceva dupa voia Lui, ne asculta. Si, daca stim ca ne asculta, orice I-am cere, stim ca suntem stapani pe lucrurile pe care I le-am cerut.”
Isus Hristos Domnul vrea ca noi să cerem, să căutăm şi să batem. Să cerem prezenţa lui Dumnezeu în viaţa noastră prin Duhul Sfânt, să cerem o inimă pricepută, să cerem ca Dumnezeu să ne înţelepţească să lucrăm pentru El, să-L căutăm pe Dumnezeu şi Împărăţia Lui prin prezenţa lui Isus Hristos în viaţa noastră, să batem la uşa îndurării lui Dumnezeu prin rugăciune, şi Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toţi. Amin!

vineri, 2 septembrie 2011

02.09.2011 Stăpânul şi datoria!


STĂPÂNUL ŞI DATORIA
1. INTERESUL STĂPÂNULUI PRIMEAZĂ!
            - El face tot ce vrea!
            - Are o voie a Lui!
            - Nu ne-a lăsat încurcaţi!
2. AVEM O DATORIE!
            - Cui eşti dator?
            - Care este datoria ta?
            - Cât timp suntem datori?
1. INTERESUL STĂPÂNULUI PRIMEAZĂ!
Ne place când ni se spune: Copii ai lui Dumnezeu, fraţi sfinţi, preaiubiţi, moştenitori ai Împărăţiei lui Dumnezeu – şi suntem. Dar parcă atunci când ni se spune ”robi” şi nu de oricare ci „robi netrebnici”, parcă ceva se mişcă în noi. Totuşi, în Evanghelia lui Luca 17:7-10 găsim şi apelativul acesta tocmai din gura Domnului Isus Hristos. Fiind catalogaţi ca robi netrebnici, care ne spune cuvântul că după ce vom face tot ce ne-a fost poruncit, trebuie să avem puterea să spunem că am făcut ce eram datori să facem.
Ce ştim despre stăpân?
 - El face tot ce vrea! „Dumnezeul nostru este in cer, El face tot ce vrea.” ( Psalmul 115:3 ); „Stiu ca Domnul este mare si ca Domnul nostru este mai presus de toti dumnezeii. Domnul face tot ce vrea in ceruri si pe pamant, in mari si in toate adancurile. ( Psalmul 135: 5-6 )
 - Are o voie a Lui! Nu oricine-Mi zice: "Doamne, Doamne!" va intra in Imparatia cerurilor, ci cel ce face voia Tatalui Meu care este in ceruri. ( Matei 7:21 ), „El le-a zis: "Cand va rugati, sa ziceti: Tatal nostru care esti in ceruri! Sfinteasca-se Numele Tau; vie Imparatia Ta; faca-se voia Ta, precum in cer, asa si pe pamant.” ( Luca 11:2 )
 - Nu ne-a lăsat încurcaţi! Privind planul Lui pentru noi, pentru mântuirea noastră, Dumnezeu nu ne-a lăsat încurcaţi! „Caci este un singur Dumnezeu si este un singur mijlocitor intre Dumnezeu si oameni: Omul Isus Hristos, care S-a dat pe Sine insusi ca pret de rascumparare pentru toti; faptul acesta trebuia adeverit la vremea cuvenita..” (    1 Timotei 2:5-6 ), „Cine are pe Fiul are viata; cine n-are pe Fiul lui Dumnezeu n-are viata.” ( 1 Ioan 5:12 ) Este şi o voie a lumii, să ştiţi! „Ajunge, in adevar, ca in trecut ati facut voia neamurilor si ati trait in desfranari, in pofte, in betii, in ospete, in chefuri si in slujiri idolesti neingaduite. De aceea se mira ei ca nu alergati impreuna cu ei la acelasi potop de desfrau si va batjocoresc.” ( 1 Petru 4:3-4 )
2. AVEM O DATORIE!
Poate oare cineva dintre noi să stea înaintea lui Dumnezeu şi să spună că a făcut tot ce i s-a poruncit? Nu cred.
 - Cui eşti dator? „Deci fiindca suntem socotiti neprihaniti, prin credinta, avem pace cu Dumnezeu, prin Domnul nostru Isus Hristos. Lui Ii datoram faptul ca, prin credinta, am intrat in aceasta stare de har in care suntem; si ne bucuram in nadejdea slavei lui Dumnezeu. ( Romani 1:1-2 ), „Imparatul statea pe scaunul lui imparatesc si a facut legamant inaintea Domnului, indatorandu-se sa urmeze pe Domnul si sa pazeasca poruncile, invataturile si legile Lui, din toata inima si din tot sufletul lui, ca sa implineasca astfel cuvintele legamantului acestuia, scrise in cartea aceasta. Si tot poporul a intrat in legamant.” ( 2 Împăraţi 23:3 )
 - Care este datoria noastră? „Sa ascultam, dar, incheierea tuturor invataturilor: Teme-te de Dumnezeu si pazeste poruncile Lui. Aceasta este datoria oricarui om.” ( Ecl.12:13 ), „Si porunca Lui este sa credem in Numele Fiului Sau, Isus Hristos, si sa ne iubim unii pe altii, cum ne-a poruncit El.” ( 1 Ioan 3:23 )
- Cât timp eşti dator? „David a lasat acolo, inaintea chivotului legamantului Domnului, pe Asaf si pe fratii lui, ca sa slujeasca necurmat inaintea chivotului, implinindu-si datoria zi de zi.” ( 1 Cronici 16:37 ), „Sa mi se umple gura de laudele Tale si-n fiecare zi sa Te slaveasca!” ( Psalmul 71:8 ), „Gura mea va vesti zi de zi dreptatea si mantuirea Ta, caci nu-i cunosc marginile.” ( Psalmul 71:15 )
Aşadar, Stăpânul acestui univers, şi Stăpânul tău ( dacă nu ţi-e stăpân încă, poate să devină prin acceptarea jertfei lui Isus Hristos în viaţa ta ) face tot ce vrea, are o voie a Lui şi ne-a arătat-o, nelăsându-ne încurcaţi.
Ca şi robi ai Lui noi îi suntem datori în a trăi în voia Sa, şi să facem asta zi de zi. Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toţi. AMIN!

joi, 1 septembrie 2011

01.09.2011 Indiferent de circumstanţele vieţii...


1. INDIFERENT DE CIRCUMSTANŢE, NOI TREBUIE SĂ-L CĂUTĂM PE DUMNEZEU!
2. INDIFERENT DE CIRCUMSTANŢE, NOI TREBUIE SĂ-L ASCULTĂM PE DUMNEZEU!
3. INDIFERENT DE CIRCUMSTANŢE, NOI TREBUIE SĂ-L SLUJIM PE DUMNEZEU!

1. INDIFERENT DE CIRCUMSTANŢE, NOI TREBUIE SĂ-L CĂUTĂM PE DUMNEZEU!
Dacă citiţi Ieremia capitolul 42, 43, 44 veţi vedea oameni din poporul Israel care l-au căutat pe Dumnezeu. Scrie în Ieremia 42:1-3 astfel: „1. Toate capeteniile ostilor, Iohanan, fiul lui Careah, Iezania, fiul lui Hosea, si tot poporul, de la cel mai mic pana la cel mai mare, au inaintat si au zis prorocului Ieremia: "Fie bine primita inaintea ta rugamintea noastra! Mijloceste pentru noi la Domnul Dumnezeul tau, pentru toti cei ce au mai ramas, caci eram multi, dar am mai ramas numai un mic numar, cum bine vezi tu insuti cu ochii tai. Binevoiasca Domnul Dumnezeul tau sa ne arate drumul pe care trebuie sa mergem si sa ne spuna ce avem de facut!"
Dacă veţi citi contextul, veţi vedea că aceşti oameni î-L căutau pe Dumnezeu astfel:
-         Cu hotărârea luată de a pleca în Egipt!
-         Cu bagajele pregătite şi lăsate la hanul lui Chimham!
-         Cu frica în inimă faţă de Haldei!
Cam cum î-L caută oamenii azi pe Dumnezeu, cu inima împărţită, aşa cum spune Iacov: „Apropiati-va de Dumnezeu, si El Se va apropia de voi. Curatati-va mainile, pacatosilor; curatati-va inima, oameni cu inima impartita!” (Iac.4:8)
Dacă citim 2 Cronici 15:1-15 vom vedea oameni care indiferent de circumstanţele vieţii L-au căutat pe Dumnezeu. „ Au făcut legământ să caute pe Domnul, Dumnezeul părinţilor lor, din toată inima şi din tot sufletul lor!” ( 2 Cronici 15:12 )
Domnul Isus Hristos a spus: „Cautati mai intai Imparatia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui, si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra.” (Mat.6:33) Doamne ajută-ne la aceasta!
2. INDIFERENT DE CIRCUMSTANŢE, NOI TREBUIE SĂ-L ASCULTĂM PE DUMNEZEU!
Aceiaşi oameni de care a amintit mai sus au spus astfel: „Fie bine, fie rau, noi vom asculta de glasul Domnului Dumnezeului nostru la care te trimitem, ca sa fim fericiti ascultand de glasul Domnului Dumnezeului nostru!" (Ier.42:6)
Ce au făcut ei în schimb, când Ieremia a terminat de vorbit? Vedem în Ieremia 43:7 „Au plecat, dar, in tara Egiptului - caci n-au ascultat de porunca Domnului - si au ajuns pana la Tahpanes.”
Domnul Isus Hristos a spus astfel: „Luati seama, dar, la felul cum ascultati; caci celui ce are, i se va da; dar celui ce n-are, i se va lua si ce i se pare ca are." (Luc.8:18) Noi trebuie să fim şi ascultători, dar şi împlinitori ai cuvântului sfânt!
3. INDIFERENT DE CIRCUMSTANŢE, NOI TREBUIE SĂ-L SLUJIM PE DUMNEZEU!
Dacă veţi citi Ieremia 44:1-14 o să vedeţi cuvintele lui Dumnezeu rostite pentru ei acolo în Egipt. Şi aceşti oameni, ce răspund ei Domnului? „Nu te vom asculta in nimic din cele ce ne-ai spus in Numele Domnului. Ci voim sa facem cum am spus cu gura noastra, si anume: sa aducem tamaie imparatesei cerului si sa-i turnam jertfe de bautura, cum am facut noi si parintii nostri, imparatii nostri si capeteniile noastre in cetatile lui Iuda si in ulitele Ierusalimului. Atunci aveam paine de ne saturam, eram fericiti si nu treceam prin nicio nenorocire! Dar, de cand am incetat sa aducem tamaie imparatesei cerului si sa-i turnam jertfe de bautura, am dus lipsa de toate si am fost nimiciti de sabie si de foamete… ( Ieremia 44:16-18 ) Au spus ei: când eram idolatri şi departe de voia Ta, atunci ne mergea bine!
Spunea Isus Hristos când  era pe pământ în pilda lucrătorilor chemaţi în vie că trebuie să lucrăm. Că trebuie atâta timp cât El ne-a chemat în via Lui să facem tot ce putem pentru lucrarea lui Dumnezeu.
Nu zice că tu nu poţi face, că tu nu ai ce face, că tu nu ştii ce să faci, nu zice!! Roagă-te lui Dumnezeu să te călăuzească, să-ţi arate voia Lui pentru tine. Spune-i Domnului Isus Hristos: „ Dacă tot mai adus aci în vie, cam ce ai vrea să fac pentru tine? Cu ce aş putea să mă implic în via Ta?” Şi fii sigur, fii sigură că Dumnezeu îţi va răspunde!