Despre mine

Fotografia mea
"Fericit este omul care nu aşteaptă nimic de la nimeni, că acela nu va fi dezamăgit niciodată!"

luni, 26 decembrie 2011

27.12.2011 Din ieslea umilă, în gloria cerească!

Ne amintim zilele acestea de naşterea Domnului Isus Hristos. Bisericile, de ce nuanţă sunt, au concerte, adunări, seri de colinde, în care se încearcă rememorarea intrării în istoria lumii a Celui despre care Biblia spune: "El a crescut inaintea Lui ca o odrasla slaba, ca un lastar care iese dintr-un pamant uscat. N-avea nici frumusete, nici stralucire ca sa ne atraga privirile, si infatisarea Lui n-avea nimic care sa ne placa. Dispretuit si parasit de oameni, Om al durerii si obisnuit cu suferinta, era asa de dispretuit, ca iti intorceai fata de la El, si noi nu L-am bagat in seama." ( Isaia 53:2-3 ) 
Cu toate acestea, ceea ce Dumnezeu a promis, şi versetul care spune: "Caci un Copil ni S-a nascut, un Fiu ni S-a dat, si domnia va fi pe umarul Lui; Il vor numi: "Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, Parintele vesniciilor, Domn al pacii." (Isa.9:6) s-a împlinit. 
Dar, deasemenea, se împlineşte şi ce spune în Isaia 53 :3 că oamenii nu L-au băgat în seamă. La fel ca atunci, aşa şi acuma, oamenii îşi văd de drumul lor, de tabieturile lor, de părerile lor, de sărbătorile pe care le petrec aşa cum vor ei.
Vreau să vă spun că acel Copil din ieslea umilă pe care  o tot cântăm, este  acum în gloria cerească, este Acela care a spus că toată puterea i-a fost dată în cer şi pe pământ, este Acela despre care spunem în crezul creştin că iarăşi va să vie să judece vii şi morţii! Acesta este Isus Hristos Domnul. Acceptă-l în viaţa ta, că merită. Poate să-ţi dea pacea, să-ţi dea mântuirea, poate să te ridice şi să te facă odată să ajungi şi tu cu El mântuit în Împărăţia lui Dumnezeu. Fiţi binecuvântaţi, şi sărbători frumoase şi liniştite în continuare!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu