Despre mine

Fotografia mea
"Fericit este omul care nu aşteaptă nimic de la nimeni, că acela nu va fi dezamăgit niciodată!"

duminică, 2 octombrie 2011

02.10.2011 Unde este drumul care duce la locaşul luminii?


Dumnezeu întreabă, sau mai exact te întreabă: ştii tu „Unde este drumul care duce la locaşul luminii?”
1.Drumul este planul lui Dumnezeu!
- „Nu eşti Tu Acela, care ai uscat marea, apele adâncului celui mare, şi ai croit în adâncimile mării, un drum pentru trecerea celor răscumpăraţi?”
- „Aşa vorbeşte Domnul, care a croit un drum pe mare, şi o cărare pe apele cele puternice, care a scos cară şi cai, o oştire şi războinici viteji, culcaţi deodată împreună, ca să nu se mai scoale, nimiciţi, şi stinşi ca un muc de lumânare: „Nu vă mai gândiţi la ce a fost mai înainte, şi nu vă mai uitaţi la cele vechi! Iată, voi face ceva nou, şi-i gata să se întâmple: să nu-l cunoaşteţi voi oare? Voi face un drum prin pustie, şi râuri în locuri secetoase.”
- Isus Hristos a spus: „Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl, decât prin Mine.”
- „Astfel dar, fraţilor, fiindcă prin sângele lui Isus avem intrare slobodă în Locul prea sfânt, pe calea cea nouă şi vie, pe care ne-a deschis-o El, prin perdeaua dinlăuntru, adică trupul Său: şi fiindcă avem un Mare preot pus peste casa lui Dumnezeu, să ne apropiem cu o inimă curată, cu credinţă deplină, cu inimile stropite şi curăţate de un cuget rău, şi cu trupul spălat cu o apă curată.” (Evrei 10:19-22)
 2.Dumnezeu ne-a chemat să mergem pe drum!
 Oare de unde ne-a chemat Dumnezeu pe fiecare? „Noi rătăceam cu toţii ca nişte oi, fiecare îşi vedea de drumul lui; dar Domnul a făcut să cadă asupra Lui nelegiuirea noastră a tuturor.” (Isaia 53:6); „Căci toţi au păcătuit, şi sunt lipsiţi de slava lui Dumnezeu.” (Romani 3:23); „Fiindcă plata păcatului este moartea; dar darul fără plată al lui Dumnezeu este viaţa veşnică în Isus Hristos, Domnul nostru.” (Romani 6:23)
 - „Isus i-a zis:”Dute, credinţa ta de-a mântuit.” Îndată orbul şi-a căpătat vederea, şi a mers pe drum după Isus.” (Marcu 10:52)
Deci, gândeşte-te dacă eşti pe drum. Dacă acea credinţă care o afirmi, este cu adevărat drumul pe care a cerut Dumnezeu să fii. Calea este Isus Hristos Domnul. Poţi descoperi acest drum relevat în Biblie, cartea pe care Dumnezeu a lăsat-o ca să fie descoperit. Poţi să-i ceri în rugăciune lui Dumnezeu să-ţi lumineze mintea, să-ţi deschidă ochii, pentru ca să înţelegi marile lucrări ale lui Dumnezeu!
„Dar cărarea celor neprihăniţi este ca lumina strălucitoare, a cărei strălucire merge mereu crescând până la miezul zilei.” (Proverbe 4:18) AMIN!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu