Despre mine

Fotografia mea
"Fericit este omul care nu aşteaptă nimic de la nimeni, că acela nu va fi dezamăgit niciodată!"

vineri, 16 septembrie 2011

16.09.2011 Viaţa plină de Duhul Sfânt!

      Este:
1. O viaţă de ascultare de Duhul Sfânt: "Zic, dar: umblati carmuiti de Duhul si nu impliniti poftele firii pamantesti.
Caci firea pamanteasca pofteste impotriva Duhului, si Duhul impotriva firii pamantesti: sunt lucruri potrivnice unele altora, asa ca nu puteti face tot ce voiti" ( Galateni 5:16-17 )
2. O viaţă centrată în jurul persoanei lui Isus Hristos Domnul: "Cand va veni Mangaietorul, Duhul adevarului, are sa va calauzeasca in tot adevarul; caci El nu va vorbi de la El, ci va vorbi tot ce va fi auzit si va va descoperi lucrurile viitoare.El Ma va proslavi, pentru ca va lua din ce este al Meu si va va descoperi." ( Ioan 16:13-14 )
3. O viaţă bazată pe Cuvântul lui Dumnezeu: "Caci Cuvantul lui Dumnezeu este viu si lucrator, mai taietor decat orice sabie cu doua taisuri: patrunde pana acolo ca desparte sufletul si duhul, incheieturile si maduva, judeca simtirile si gandurile inimii." ( Evrei 4:12 )
4. O viaţă de rugăciune: " Si tot astfel si Duhul ne ajuta in slabiciunea noastra: caci nu stim cum trebuie sa ne rugam. Dar insusi Duhul mijloceste pentru noi cu suspine negraite." ( Romani 8:26 )
5. O viaţă de părtăşie cu fraţii: "Ei staruiau in invatatura apostolilor, in legatura frateasca, in frangerea painii si in rugaciuni." ( Fapte 2:42 )
 6. O viaţă de vestire a mântuirii prin Isus Hristos Domnul: "Ci voi veti primi o putere, cand Se va cobori Duhul Sfant peste voi, si-Mi veti fi martori in Ierusalim, in toata Iudeea, in Samaria si pana la marginile pamantului." ( Fapte 1:8 )
Ajută-ne Doamne să ne dorim o astfel de viaţă!! Numele Tău să fie înălţat în veci!! Amin!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu