Despre mine

Fotografia mea
"Fericit este omul care nu aşteaptă nimic de la nimeni, că acela nu va fi dezamăgit niciodată!"

sâmbătă, 28 iulie 2012

Întâlnirea!

"Pe când intra într-un sat, L-au întâmpinat zece leproşi. Ei au stat departe, şi-au ridicat glasul şi au zis: "Isuse, Învătătorule, ai milă de noi!" (Luca 17:12-13)

Ce anume face memorabilă o întâlnire? Locul? Condiţiile? Ambianţa? Timpul?
Probabil câte ceva din toate astea...dar în mică măsură.
Am văzut întâlniri între oameni  în gară, în aeroport, în stradă, la ţară, în câmp, pe vreme bună, pe ploaie, pe ninsoare.... Ce a făcut întâlnirea deosebită? Vă spun eu: PERSOANELE!!!! Asta e important! Un tată şi un fiu care se regăsesc, indiferent unde s-ar întâlni, bucuria va fi aceeaşi, pentru că este determinată de persoană, nu de împrejurări!
Acuma, am început cu 10 leproşi amărâţi, marginalizaţi, terminaţi, la o margine de sat, departe de Domnul Isus Hristos, şi totuşi cu dorinţa de a cere milă, dacă tot s-au întâlnit cu Cel ce era Fiu de Dumnezeu! Şi milă a avut, de toţi, că toţi au fost curăţiţi.
Cu toate că au fost vindecaţi toţi, unul singur a beneficiat şi de a doua întâlnire, cu faţa la pământ, la picioarele lui Isus, plin de mulţumire, dând slavă lui Dumnezeu! O asemenea înâlnire merita un răspuns pe măsură, şi acesta a fost: ""Scoală-te şi pleacă; credinţa ta te-a mântuit." (Luca17:19)
Oare să te întreb dacă ai avut vre-o întâlnire ca cea de mai sus, oare să te întreb atitudinea ta faţă de Fiul lui Dumnezeu, oare să te întreb ce credinţă ai şi cam ce spune Domnul Isus Hristos despre credinţa ta?
Da, aş putea... dar mai bine întreabă-te tu!
Asta probabil ar duce la ceva hotărâri în viaţa ta!
Dumnezeu cu tine, şi ne mai auzim!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu