Despre mine

Fotografia mea
"Fericit este omul care nu aşteaptă nimic de la nimeni, că acela nu va fi dezamăgit niciodată!"

miercuri, 24 septembrie 2014

Gânduri despre "Moștenirea apartenenței la creștinism"

Moștenirea apartenenței la creștinism... mulți ne luptăm cu asta.

Ne-am trezit cei mai mulți dintre noi, aici în frumoasa Românie, sau în alte părți ale lumii, că facem parte dintr-o biserică, de care o fi ea... una cu calea mai strâmtă, alta cu calea mai largă, de diferite nume, nuanțe și idei, uneori doar religioase, fără să aibă legătură cu adevărata credință dată sfinților odată pentru totdeauna, cum spune Biblia.

Că veni vorba de Biblie, și evreii aveau moștenirea lor, se lăudau cu asta, deși Ioan botezătorul, Domnul Isus Hristos, și mai târziu apostolii au afirmat cu tărie că nu prea ai ce face cu istoria denominațiunii tale, dacă tu nu mai trăiești în limitele adevărului scriptural și în voia lui Dumnezeu.

- "Și să nu credeți că puteți zice în voi înșivă: "Avem ca tată pe Avraam!" Căci vă spun că Dumnezeu din pietrele acestea poate să ridice fii lui Avraam." (Mat.3:9)

- "Și a zis iudeilor care crezuseră în El: "Dacă rămâneți în Cuvântul Meu, sunteți în adevăr ucenicii Mei;

veți cunoaște adevărul, și adevărul vă va face slobozi." Ei I-au răspuns: "Noi suntem sămânța lui Avraam și n-am fost niciodată robii nimănui; cum zici Tu: "Veți fi slobozi!?"

Așadar, nu te baza pe trecut, nu te baza că te-ai născut bine unde te-ai născut,  ci caută să înțelegi voia lui Dumnezeu, citește Biblia, și roagă-te ca Fiul Său, Isus Hristos Domnul să te facă liber. 

Dacă El te eliberează, ești bine, dacă nu...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu