Despre mine

Fotografia mea
"Fericit este omul care nu aşteaptă nimic de la nimeni, că acela nu va fi dezamăgit niciodată!"

miercuri, 24 septembrie 2014

Să nu treceţi peste "ce este scris"!

Unde scrie asta? În Biblie. 1 Corinteni 4:6
Oamenii sunt oameni, şi ce e omenesc ne aparţine.
Unii nu ajung la ce este scris.
Prin Biblie a rămas scris că va veni fiul din casă şi te va întreba ce este cu ceea ce Dumnezeu a lăsat scris pe paginile Scripturii?? Şi tu, ca părinte va trebui să-i spui. Voia lui Dumnezeu. Cerinţele Lui. Planul Lui.
Mulţi cred multe... mai ales pe auzite, interpretate şi din seria de-a datul cu părerea... şi astfel nu ajung la ce este scris.
Alţii au trecut demult peste ce este scris. Sunt mai deştepţi şi decât prevede legea... deşi o vorbă spune că nimeni nu este mai presus de lege. Domnul Isus Hristos a avertizat oamenii în privinţa aceasta..cu poruncile, datinile..şi ce or mai fi..care sunt omeneşti..şi nu folosesc la nimic... Cuvântul lui Hristos e categoric. E DEGEABA!!!
Un om credincios rămâne la ce este scris. 
Apostolul Ioan a spus: "Dar lucrurile acestea au fost scrise pentru ca voi să credeţi că Isus este Hristosul, Fiul lui Dumnezeu; şi, crezând, să aveţi viaţa în Numele Lui." (Ioan.20:31)
Apostolul Pavel a spus: "Însă, fiindcă avem acelaşi duh de credinţă, potrivit cu ceea ce este scris: "Am crezut, de aceea am vorbit!", şi noi credem, şi de aceea vorbim." (2Cor.4:13)
E şi versiunea Cornilescu, şi versiunea Ortodoxă...şi cu diacritice..şi fără... 
Fă tot posibilul să ajungi la ce este scris, şi să nu treci peste ce este scris.
Dumnezeu să îţi ajute!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu