Despre mine

Fotografia mea
"Fericit este omul care nu aşteaptă nimic de la nimeni, că acela nu va fi dezamăgit niciodată!"

marți, 24 aprilie 2012

"Ce arunci în Împărăţia Diavolului?"

Între două state, între două împărăţii este întotdeauna o graniţă, o frontieră. Deasemenea sunt anumite tratate, înţelegeri prin care între cele 2 împărăţii este pace. Războiul apare în momentul în care se trece graniţa, în momentul în care se încalcă regulile stabilite.
Avem Împărăţia lui Dumnezeu şi Împărăţia Diavolului.
Biblia spune:
-"El (Isus Hristos) ne-a izbăvit de sub puterea întunericului şi ne-a strămutat în Împărăţia Fiului dragostei Lui..." (Col.1:13) 
Ajunşi în Împărăţia lui Dumnezeu, sunt şi alţii care trebuie smulşi din Împărăţia Diavolului, şi asta înseamnă luptă, război:
-"...căutaţi să mântuiţi pe unii, smulgându-i din foc;" (Iuda.1:23 a)
Pentru ca să poţi face asta, este necesar să ataci, să arunci ceva în Împărăţia Diavolului.
Chiar dacă puţini mai cred asta, Biblia ne spune că Biserica lui Isus Hristos trebuie să fie în ofensivă:
-"Şi Eu îţi spun: tu eşti Petru, şi pe această piatră voi zidi Biserica Mea, şi porţile Locuinţei morţilor nu o vor birui." (Mat.16:18), să fie într-o luptă în care nu se pune problema să fie biruită, deoarece Isus Hristos spune asta!
Întrebarea era: "Ce arunci în Împărăţia Diavolului?" Ca apoi să poţi smulge ceva de acolo!
Ce acţiuni intreprinzi prin care să invadezi Împărăţia Diavolului, să-l baţi, şi să smulgi pe unii din ea, şi acei oameni prin acceptarea Domnului Isus Hristos în viaţa lor, să fie şi ei strămutaţi în Împărăţia Lui?
Aţi auzit de Eleazar, fiul lui Dodo?
"Iată, după numărul lor, vitejii care erau în slujba lui David...... Eleazar, fiul lui Dodo, ahohitul, unul din cei trei războinici. El era cu David la Pas-Damim, unde se strânseseră filistenii pentru luptă. Acolo era o bucată de pământ plină cu orz: şi poporul fugea dinaintea filistenilor. S-au asezat în mijlocul ogorului, l-au ocrotit şi au bătut pe filisteni. Şi Domnul a dat o mare izbavire." (1 Cronici 11:11-14)
Cu cine te identifici? Cu cei care fugeau dinaintea filistenilor, sau cu cei viteji? Pentru unii nimic a ajuns să fie important, pentru alţii şi o bucată de pământ plină cu orz trebuie apărată!
Răspunsul tău, va determina acţiunile tale!
Să nu uiţi asta!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu