Despre mine

Fotografia mea
"Fericit este omul care nu aşteaptă nimic de la nimeni, că acela nu va fi dezamăgit niciodată!"

luni, 15 august 2011

15.08.2011 - Chemarea la a vorbi despre Dumnezeu!

 "Fiul omului, te pun pazitor peste casa lui Israel. Cand vei auzi un cuvant care va iesi din gura Mea, sa-i instiintezi din partea Mea! Cand voi zice celui rau: "Vei muri negresit!", daca nu-l vei instiinta si nu-i vei spune, ca sa-l intorci de la calea lui cea rea si sa-i scapi viata, acel om rau va muri prin nelegiuirea lui, dar ii voi cere sangele din mana ta! Dar daca vei instiinta pe cel rau, si el tot nu se va intoarce de la rautatea lui si de la calea cea rea, va muri prin nelegiuirea lui, dar tu iti vei mantui sufletul! Daca un om neprihanit se va abate de la neprihanirea lui si va face ce este rau, ii voi pune un lat inainte, si va muri. Daca nu l-ai instiintat, va muri prin pacatul lui si nu i se va mai pomeni neprihanirea in care a trait, dar ii voi cere sangele din mana ta! Dar daca vei instiinta pe cel neprihanit sa nu pacatuiasca, si nu va pacatui, va trai, pentru ca a primit instiintarea, iar tu iti vei mantui sufletul!" Ezechiel 3:17-21
     Probabil spui că nu e lucrarea ta, că nu e chemarea ta, că nu e problema ta! Probabil. Probabil că aşa e.
Dar ...atunci când te rogi rugăciunea Tatăl nostru..spui cam aşa: "Tatal nostru care esti in ceruri! Sfinteasca-se Numele Tau; vie Imparatia Ta; faca-se voia Ta, precum in cer, asa si pe pamant. (Luc.11:2) Eşti interesat ca voia lui Dumnezeu să se facă pe pământ..îţi doreşti asta. Ştii care e voia lui Dumnezeu? raportat la oamenii pe care tu îi cunoşti...dar ei nu îl cunosc pe Dumnezeu? Asta!!! " Va indemn, dar, inainte de toate, sa faceti rugaciuni, cereri, mijlociri, multumiri pentru toti oamenii, pentru imparati si pentru toti cei ce sunt inaltati in dregatorii, ca sa putem duce astfel o viata pasnica si linistita, cu toata evlavia si cu toata cinstea. Lucrul acesta este bun si bine primit inaintea lui Dumnezeu, Mantuitorul nostru, care voieste ca toti oamenii sa fie mantuiti si sa vina la cunostinta adevarului. Caci este un singur Dumnezeu si este un singur mijlocitor intre Dumnezeu si oameni: Omul Isus Hristos." 1 Timotei 2:1-5. Asta ar trebui să-ţi dea de gândit. Asta ar trebui să te determine să nu-ţi mai fie ruşine că eşti un copil al lui Dumnezeu. Asta ar trebui să te determine să îţi foloseşti talanţii şi în scopul suprem al lui Dumnezeu. Şi tu să fii unul din acela care chemă oamenii la mântuire, să le spui că este un Dumnezeu care prin Isus Hristos îi iartă, şi le poate da viaţa veşnică!!.
Şi încă ceva: Poate ţi-e ruşine. Ok. Dar nu ţi-ar fi ruşine ca un om de lângă tine să fie mântuit..şi să vină să te întrebe...Totuşi tu ai fost creştin cu adevărat...de ce nu mi-ai spus nimic? OARE CARE RUŞINE AR FI MAI MARE???
ŞI MAI ZICE ISUS HRISTOS CEVA: " Pentru ca de oricine se va rusina de Mine si de cuvintele Mele, in acest neam preacurvar si pacatos, Se va rusina si Fiul omului, cand va veni in slava Tatalui Sau impreuna cu sfintii ingeri." (Marc.8:38). DUMNEZEU SĂ-ŢI AJUTE SĂ IEI HOTĂRÂRI BUNE PENTRU VIAŢA TA!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu