Despre mine

Fotografia mea
"Fericit este omul care nu aşteaptă nimic de la nimeni, că acela nu va fi dezamăgit niciodată!"

sâmbătă, 27 august 2011

26.08.2011 Misiunea Bisericii lui Isus Hristos

1. ESTE ZIDITĂ PE O TEMELIE PUTERNICĂ, PE PIATRA DIN CAPUL UNGHIULUI - ISUS HRISTOS DOMNUL, DECI NU SE CLATINĂ NICIODATĂ!
- "fiind ziditi pe temelia apostolilor si prorocilor, piatra din capul unghiului fiind Isus Hristos." (Efes.2:20)
- "Caci este scris in Scriptura: "Iata ca pun in Sion o Piatra din capul unghiului, aleasa, scumpa; si cine se increde in El nu va fi dat de rusine." (1Pet.2:6)
2. ESTE ÎN OFENSIVĂ, ÎN EXPANSIUNE, FIIND FORMATĂ DIN PIETRE VII, DECI CREŞTE ŞI SE DEZVOLTĂ!
- "Si voi, ca niste pietre vii, sunteti ziditi ca sa fiti o casa duhovniceasca, o preotie sfanta si sa aduceti jertfe duhovnicesti, placute lui Dumnezeu, prin Isus Hristos. (1Pet.2:5)
3. ESTE BIRUITOARE ÎN FAŢA CELOR MAI DE TEMUT DUŞMANI, DIAVOLUL, MOARTEA ŞI LOCUINŢA MORŢILOR, DECI VA FI ÎN RAIUL LUI DUMNEZEU!
- "Caci Eu nu doresc moartea celui ce moare, zice Domnul Dumnezeu. Intoarceti-va, dar, la Dumnezeu si veti trai." (Ezec.18:32)
- "El va sterge orice lacrima din ochii lor. Si moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tanguire, nici tipat, nici durere, pentru ca lucrurile dintai au trecut." (Apoc.21:4)
Misiunea Bisericii lui Isus Hristos este importantă şi imperioasă, actuală şi înţelegem că trebuie să fim zidiţi în Isus Hristos, că suntem într-o luptă continuă, şi că ţinta noastră este cerul, Raiul lui Dumnezeu. Va veni ziua când Stăpânul acestui univers îşi va strânge grâul în Grânarul Său. Roagă-te şi trăieşte în aşa fel, încât la venirea Lui să fii grâu, Doamne ajută-ne la aceasta!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu