Despre mine

Fotografia mea
"Fericit este omul care nu aşteaptă nimic de la nimeni, că acela nu va fi dezamăgit niciodată!"

sâmbătă, 27 august 2011

27.08.2011 Ce Isus ai în viaţă?


De ce întreb asta: pentru că de 6 ori apare în Faptele Apostolilor sintagma: „ACEST ISUS”. Mai mult, scrie în 2 Corinteni 11:4: „Dacă vine cineva să vă propovăduiască un alt Isus, o altă Evanghelie.” Deci s-ar putea să auzi de mulţi care-şi spun Isus. Însuşi Domnul Isus Hristos a spus: Băgaţi de seamă să nu vă înşele careva. Fiindcă vor veni mulţi în Numele Meu, şi vor zice: „Eu sunt Hristosul!” Şi vor înşela pe mulţi!” Deci: Ce Isus ai în viaţă: un Isus de vreme bună, un Isus de timp bun, un Isus de sărbători, un Isus de duminică?
            Vreau în câteva idei să ţi-L prezint pe  Isus Hristos pe care-L prezintă Biblia:
1. ACEST ISUS TE IA DE MÂNĂ: ORB, DAR CU EL DE MÂNĂ!
Marcu 8:22-23: „Au venit la Betsaida; au adus la Isus un orb si L-au rugat sa Se atinga de el. Isus a luat pe orb de mana si l-a scos afara din sat; apoi i-a pus scuipat pe ochi, Si-a pus mainile peste el si l-a intrebat: "Vezi ceva?" Pe când noi eram orbi spiritual Isus Hristos ne-a dat posibilitatea să vedem! Romani 5:8 „Dar Dumnezeu Isi arata dragostea fata de noi prin faptul ca, pe cand eram noi inca pacatosi, Hristos a murit pentru noi.”
2. ACEST ISUS TE PUNE LA MASĂ CU EL: MORT, DAR CU EL LA MASĂ!
Ioan 12:2 „Acolo I-au pregătit o cină, Marta slujea iar Lazăr eraunul din cei ce şedeau la masă cu El.” Ştim că pe Lazăr l-a înviat din morţi, acesta fiind mort de 4 zile. Biblia spune la Efeseni 2:1 că „Voi eraţi morţi în greşelile şi în păcatele voastre.” Isus Hristos a spus că dacă cineva crede în El, atunci trece din moarte la viaţă!
            3. ACEST ISUS TE DUCE ÎN CER. OSÂNDIT, DAR CU EL ÎN CER!
Luca 23:42-43 „Si a zis lui Isus: "Doamne, adu-Ti aminte de mine, cand vei veni in Imparatia Ta!" Isus a raspuns: "Adevarat iti spun ca astazi vei fi cu Mine in rai." Credinţa în Isus Hristos, în jertfa de pe cruce, în ceea ce a făcut el pentru om, îţi dă certitudinea că din osândit al acestei lumi, poţi ajunge în Raiul lui Dumnezeu. Ioan 6:40 spune: „Voia Tatălui Meu este ca oricine vede pe Fiul şi crede în El să aibă viaţa veşnică. Şi Eu îl voi învia în ziua de apoi!
Deci, stai acum când citeşti aceste cuvinte, şi analizează: Chiar...ce Isus ai în viaţă???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu