Despre mine

Fotografia mea
"Fericit este omul care nu aşteaptă nimic de la nimeni, că acela nu va fi dezamăgit niciodată!"

sâmbătă, 27 august 2011

26.08.2011 Pericole în viaţa de credinţă!

1.LUMEA ŞI LUCRURILE DIN EA!
- "Nu iubiti lumea, nici lucrurile din lume. Daca iubeste cineva lumea, dragostea Tatalui nu este in el. Caci tot ce este in lume: pofta firii pamantesti, pofta ochilor si laudarosia vietii, nu este de la Tatal, ci din lume. Si lumea si pofta ei trec; dar cine face voia lui Dumnezeu ramane in veac. ( 1 Ioan 2:15-17 )
2. MÂNDRIA!
- "Mandria unui om il coboara, dar cine este smerit cu duhul capata cinste." ( Proverbe 29:23 )
- "Dar, in schimb, ne da un har si mai mare. De aceea zice Scriptura: "Dumnezeu sta impotriva celor mandri, dar da har celor smeriti." ( Iacov 4:6 )
3. LĂCOMIA ŞI DORINŢA DE ÎNAVUŢIRE!
- "Cei ce vor sa se imbogateasca, dimpotriva, cad in ispita, in lat si in multe pofte nesabuite si vatamatoare, care cufunda pe oameni in prapad si pierzare. Caci iubirea de bani este radacina tuturor relelor; si unii, care au umblat dupa ea, au ratacit de la credinta si s-au strapuns singuri cu o multime de chinuri. ( 1 Timotei 6:9-10 )
4. O VIAŢĂ TRĂITĂ ÎN AFARA VOII LUI DUMNEZEU!
- Apoi a chemat la El norodul impreuna cu ucenicii Sai si le-a zis: "Daca voieste cineva sa vina dupa Mine, sa se lepede de sine insusi, sa-si ia crucea si sa Ma urmeze. Caci oricine va vrea sa-si scape viata, o va pierde; dar oricine isi va pierde viata din pricina Mea si din pricina Evangheliei, o va mantui. Si ce foloseste unui om sa castige toata lumea, daca isi pierde sufletul? Sau ce va da un om in schimb pentru sufletul sau? ( Marcu 8:34-37 )
Cuvântul lui Dumnezeu ne învaţă să căutăm mai întâi Împărăţia lui Dumnezeu şi neprihănirea Lui, şi vor fi lucruri care ne sunt necesare, şi acelea le vom primi pe deasupra. Şi Dumnezeu să ne ajute să ne ferim de pericolele care ne pasc la orice pas pe această Cale a credinţei!
<photo id=1></photo>

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu