Despre mine

Fotografia mea
"Fericit este omul care nu aşteaptă nimic de la nimeni, că acela nu va fi dezamăgit niciodată!"

duminică, 23 martie 2014

Direcţia e bună??

Nu este totul să mergi înainte, totul este să mergi în direcţia bună!
Sunt unii nu vor să recunoască, şi sunt alţii care ştiu că direcţia bună este Isus Hristos Domnul!
Biblia este împânzită de semne care arată că doar El este Cel cu care într-un fel sau altul vei ajunge odată să te priveşti faţă în faţă!
"Căci toţi trebuie să ne înfăţişăm înaintea scaunului de judecată al lui Hristos, pentru ca fiecare să-şi primească răsplata după binele sau răul pe care-l va fi făcut când trăia în trup." (2Cor.5:10)
"Isus le-a vorbit din nou şi a zis: "Eu sunt Lumina lumii; cine Mă urmează pe Mine nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vieţii." (Ioan.8:12)Dacă tot o să ajungi să ai o întâlnire de gradul O cu Cel care a spus despre El că este Calea, Adevărul şi Viaţa, de ce nu alegi să ajungi înaintea Lui ca fiu, ca slujitor, ca mântuit, ca răscumpărat, ca binecuvântat, ca ocrotit??
Poţi fi beneficiar a ceea ce Isus Hristos Domnul a făcut pentru tine, şi anume faptul că şi-a dat viaţa ca tu să poţi sta odată în picioare înaintea Lui!!!
Alegerea de a merge înainte în direcţia bună îţi aparţine, azi, din moment ce poţi citi aceste cuvinte înseamnă că trăieşti, şi dacă trăieşti mai este nădejde şi pentru tine!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu