Despre mine

Fotografia mea
"Fericit este omul care nu aşteaptă nimic de la nimeni, că acela nu va fi dezamăgit niciodată!"

luni, 12 martie 2012

Avertizare!

Într-una din seri treceam strada să merg la un magazin. Văd venind o maşină la care numărul din faţă stătea să cadă. Îi fac semn cu mâna să oprească, omul se uita întrebător la mine, totuşi, opreşte şi dă geamul de la maşină jos, şi mirat mă întreabă ce e? mai ales că nu ne cunoşteam... Îi spun că riscă să-şi piardă numărul de la maşină... trage câţiva metri mai încolo şi îşi rezolvă problema.
M-am gândit eu ulterior...era o avertizare, o informare a faptului că ceva rău urma să se întâmple, că urma să sufere o pierdere... şi dacă  ignora avertizarea, şi alta nu mai primea, se putea întâmpla aceasta. Şi vorba aceea... era numai un număr de la maşină!
Întrebarea este: "OARE AVERTIZĂRILE PRIVIND FAPTUL CĂ TREBUIE SĂ-ŢI MÂNTUIEŞTI SUFLETUL ŞI SĂ AI O RELAŢIE PERSONALĂ CU DUMNEZEU, PE ACESTEA LE IEI ÎN SEAMĂ?
Pentru că nu ai de unde să ştii când Dumnezeu pune punct vieţii tale.
Prin Biblie scrie:
- "Caci Eu nu doresc moartea celui ce moare, zice Domnul Dumnezeu. Intoarceti-va, dar, la Dumnezeu si veti trai." (Ezec.18:32)
- "Este vremea sa cautati pe Domnul, ca sa vina si sa va ploua mantuire." (Osea.10:12)
- "Si, cu multe alte cuvinte, marturisea, ii indemna si zicea: "Mantuiti-va din mijlocul acestui neam ticalos." (Fapt.2:40)
- "Noi, dar, suntem trimisi imputerniciti ai lui Hristos; si, ca si cum Dumnezeu ar indemna prin noi, va rugam fierbinte, in Numele lui Hristos: impacati-va cu Dumnezeu!" (2Cor.5:20)
- "Dumnezeu nu tine seama de vremurile de nestiinta si porunceste acum tuturor oamenilor de pretutindeni sa se pocaiasca; pentru ca a randuit o zi in care va judeca lumea dupa dreptate, prin Omul pe care L-a rânduit pentru aceasta si despre care a dat tuturor oamenilor o dovada netagaduita, prin faptul ca L-a inviat din morti" (F.A. 17:30-31)
Depinde de tine ce faci, să ştii asta!
Dumnezeu să fie cu tine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu