Despre mine

Fotografia mea
"Fericit este omul care nu aşteaptă nimic de la nimeni, că acela nu va fi dezamăgit niciodată!"

luni, 12 martie 2012

Te laşi îndrumat?

Azi de dimineaţă treceam printr-o zonă cu multă zăpadă, şi 3 oameni dădeau de zor cu lopeţile zăpada la o parte de pe o margine de drum. Aceasta începea să se topească şi căutau canalul de scurgere, pentru a se putea scurge apa.
În timp ce lucrau de zor, vine un altul şi le strigă: "Măi...canalul este cu 5 metri mai în jos! Nu săpaţi bine...!
Şi ei s-au conformat după noile indrumări, bazaţi că ceea ce li s-a spus este corect, şi bineânţeles că nu are rost să lucreze degeaba.
Continuându-mi drumul m-am gândit că aşa suntem şi noi de multe ori. Oameni care facem una...alta fără să ne gândim dacă ceea ce facem e bine, fără să ne gândim dacă ceea ce facem este corect. Uneori nici măcar nu acceptăm ca cineva să ne spună ceva, deoarece considerăm că adevărul absolut îl deţinem noi.
Aflaţi azi că Adevărul este Isus Hristos Domnul care a murit şi a înviat a treia zi după cum spun Scripturile, şi prin credinţa în El puteţi avea viaţa veşnică.
Scrie prin Biblie: "Iată, Dumnezeul acesta este Dumnezeul nostru în veci de veci; El va fi călăuza noastră până la moarte." (Ps.48:14) 
Acceptă noile informaţii...şi dacă nu lucrezi bine din punct de vedere spiritual, fă ceva începând de azi. Roagă-te lui Dumnezeu, citeşte Biblia şi caută o biserică unde oamenii Îl aşteaptă pe Isus Hristos să revină.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu