Despre mine

Fotografia mea
"Fericit este omul care nu aşteaptă nimic de la nimeni, că acela nu va fi dezamăgit niciodată!"

luni, 12 martie 2012

Urmăreşte...! Caută...!!

Ca şi creştin, trebuie să urmăreşti şi să cauţi câteva lucruri:
"Urmariti binele cetatii in care v-am dus in robie si rugati-va Domnului pentru ea, pentru ca fericirea voastra atarna de fericirea ei!" (Ier.29:7)
"Urmariti ce este bine, inaintea tuturor oamenilor." (Rom.12:17)
"Urmariti dragostea. Umblati si dupa darurile duhovnicesti, dar mai ales sa prorociti." (1Cor.14:1)
"Urmariti pacea cu toti si sfintirea, fara de care nimeni nu va vedea pe Domnul." (Evr.12:14)
"...urmareste neprihanirea, credinta, dragostea, pacea, impreuna cu cei ce cheama pe Domnul dintr-o inima curata." (2Tim.2:22)
"Cautati in cartea Domnului si cititi! ..." (Isa.34:16 a)
"Cautati pe Domnul cata vreme se poate gasi; chemati-L cata vreme este aproape." (Isa.55:6)
"Caci asa vorbeste Domnul catre casa lui Israel: "Cautati-Ma, si veti trai!" (Amos.5:4)
"Cautati binele, si nu raul, ca sa traiti, si ca astfel, Domnul Dumnezeul ostirilor sa fie cu voi, cum spuneti voi!" (Amos.5:14)
"Cautati pe Domnul, toti cei smeriti din tara, care impliniti poruncile Lui! Cautati dreptatea, cautati smerenia! Poate ca veti fi crutati in ziua maniei Domnului." (Tef.2:3)
"Cautati mai intai Imparatia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui, si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra." (Mat.6:33)
"...si cautati sa pastrati unirea Duhului, prin legatura pacii." (Efes.4:3)
"Sa cautati sa traiti linistiti, sa va vedeti de treburi si sa lucrati cu mainile voastre, cum v-am sfatuit." (1Tes.4:11)
Luati seama ca nimeni sa nu intoarca altuia rau pentru rau; ci cautati totdeauna sa faceti ce este bine atat intre voi, cat si fata de toti. (1Tes.5:15)
De aceea, fratilor, cautati cu atat mai mult sa va intariti chemarea si alegerea voastra; caci, daca faceti lucrul acesta, nu veti aluneca niciodata. (2Pet.1:10)
Ce să urmăreşti şi să cauţi? Binele ţării în care eşti, dragostea, darurile duhovniceşti, pacea, neprihănirea, credinţa, pe Dumnezeu, dreptatea, smerenia, Împărăţia lui Dumnezeu, unirea Duhului Sfânt, să trăiţi liniştiţi, să vă întăriţi chemarea, alegerea! Fiţi binecuvântaţi, şi fie ca în dreptul fiecăruia dintre noi să se împlinească versetul: "Cereti, si vi se va da; cautati si veti gasi; bateti, si vi se va deschide." (Mat.7:7)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu