Despre mine

Fotografia mea
"Fericit este omul care nu aşteaptă nimic de la nimeni, că acela nu va fi dezamăgit niciodată!"

duminică, 18 martie 2012

Din seria Ştiri spirituale: Durere, dar totuşi..realism!

Aţi auzit, dacă nu vă spun eu de acel autocar care s-a izbit într-un tunel, şi 28 de persoane, dintre care 22 de copii şi-au pierdut viaţa. Durere, şi ne rugăm pentru aparţinătorii familiilor îndurerate care îşi pâng morţii, şi pentru cei care au răniţi.
Ce m-a durut pe mine, au fost unele comentarii de genul: "S-a mâniat Dumnezeu?" şi care le-am văzut aici pe F.B.
Acuma un asemenea accident tragic nu prea poţi să-l explici, decât să-l accepţi, dar vreau să vă spun că şi pe vremea când Isus Hristos trăia pe pământ au fost accidente care s-au soldat cu victime, şi cităm din Evanghelia lui Luca, cap. 13:1-5 - In vremea aceea au venit unii si au istorisit lui Isus ce se intamplase unor galileeni, al caror sange il amestecase Pilat cu jertfele lor. "Credeti voi", le-a raspuns Isus, "ca acesti galileeni au fost mai pacatosi decat toti ceilalti galileeni, pentru ca au patit astfel? Eu va spun: nu; ci, daca nu va pocaiti, toti veti pieri la fel. Sau acei optsprezece insi, peste care a cazut turnul din Siloam si i-a omorat, credeti ca au fost mai pacatosi decat toti ceilalti oameni care locuiau in Ierusalim? Eu va spun: nu; ci, daca nu va pocaiti, toti veti pieri la fel." şi aici menţionez definiţia din DEX pentru cuvântul "pocăi" = "A-și mărturisi păcatele săvârșite, a se căi și a căuta să obțină iertare ♦ A manifesta părere de rău, a avea remușcări, a se căi pentru o faptă, o greșeală etc."
Deci, o ştire importantă ar fi aceasta: Să nu credeţi că voi, care staţi şi urmăriţi media astfel de accidente, sunteţi mai buni decât cei care sunt scoşi morţi sau răniţi din fiarele contorsionate! NU! Mai bine ia seama, şi schimbă-ţi viaţa, acceptă-L pe Isus Hristos în viaţa ta ca Domn şi Mântuitor personal, căci a spus însuşi El, Fiul lui Dumnezeu, că dacă nu faci asta, va veni şi rândul tău! Asta e o ştire de care merită să uzezi! Fii înţelept şi acceptă-o!
Isus Hristos a spus: "Adevarat, adevarat va spun ca cine asculta cuvintele Mele si crede in Cel ce M-a trimis are viata vesnica si nu vine la judecata, ci a trecut din moarte la viata." (Ioan.5:24)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu