Despre mine

Fotografia mea
"Fericit este omul care nu aşteaptă nimic de la nimeni, că acela nu va fi dezamăgit niciodată!"

sâmbătă, 27 aprilie 2013

Ce e cu sfârşitul lumii?!

În ultimii ani au tot apărut oameni care ne-au oferit termene cu privire la sfârşitul lumii. Ieri am citit că deja s-ar fi dat un nou termen undeva prin 2017.
Rezultatul: Ideea sfârşitului lumii (care nu mai vine) este motiv folosit în reclame, la televiziuni, chiar am auzit: "A venit sfârşitul lumii şi noi suntem tot aici!"
O altă modalitate malefică a Diavolului ca omul să se obijnuiască şi cu această idee...şi să mai aibe un motiv ca să fie ironic.
Nu vă lăsaţi prinşi şi pierduţi în această imagine.
Biblia e clară:
2 Petru 3:3-7 "Înainte de toate, să ştiţi că în zilele din urmă vor veni batjocoritori plini de batjocuri, care vor trăi după poftele lor şi vor zice: "Unde este făgăduinţa venirii Lui? Căci, de când au adormit părinţii noştri, toate rămân aşa cum erau de la începutul zidirii!" Căci înadins se fac că nu ştiu că odinioară erau ceruri şi un pământ scos prin Cuvântul lui Dumnezeu din apă şi cu ajutorul apei şi că lumea de atunci a pierit tot prin ele, înecată de apă. Iar cerurile şi pământul de acum sunt păzite şi păstrate, prin acelaşi cuvânt, pentru focul din ziua de judecată şi de pieire a oamenilor nelegiuiţi."
Aşa că rămâneţi focalizaţi:
"Încă puţină, foarte puţină vreme", şi "Cel ce vine va veni şi nu va zăbovi. (Evr.10:37)
Şi tot în Biblie scrie:
"Iată, Eu vin curând; şi răsplata Mea este cu Mine, ca să dau fiecăruia după fapta lui." (Apoc.22:12)
Cum este sigur că sfârşitul acestui an va veni, tot aşa va veni şi sfârşitul lumii.
Doar că Dumnezeu este autoritate în problema aceasta...nicidecum oamenii care se dau cu părerea ca să se afle şi ei în treabă!
Despre ziua aceea şi despre ceasul acela, nu ştie nimeni: nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl. (Mat.24:36)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu