Despre mine

Fotografia mea
"Fericit este omul care nu aşteaptă nimic de la nimeni, că acela nu va fi dezamăgit niciodată!"

sâmbătă, 27 aprilie 2013

Intrări fără acoperire!

1. Egiptenii au intrat şi ei în Marea Roşie:
"Egiptenii i-au urmărit; şi toţi caii lui faraon, carele şi călăreţii lui au intrat după ei în mijlocul mării." (Exod.14:23)
2. Evreii merg să cucerească cetatea Ai:
"Oamenii din Ai le-au omorat aproape treizeci şi sase de oameni; i-au urmărit de la poarta până la Sebarim şi i-au bătut la vale. Poporul a rămas încremenit şi cu inima moale ca apa." (Ios.7:5)
3. Samson se luptă cu filistenii:
"Atunci ea a zis: "Filistenii sunt asupra ta, Samson!" Şi el s-a trezit din somn şi a zis: "Voi face ca şi mai înainte şi mă voi scutura." Nu ştia că Domnul Se depărtase de el." (Judc.16:20)
4. Fii preotului Sceva au încercat să exorcizeze în Numele lui Isus Hristos:
"Duhul cel rău le-a raspuns: "Pe Isus Îl cunosc, şi pe Pavel îl ştiu; dar voi cine sunteţi?" (Fapt.19:15)
**Vorbim aici de egipteni, de evrei, de Samson, de fii de preot...şi totuşi vedem că nu au avut câştig de cauză în situaţiile în care erau deoarece Dumnezeu nu era cu ei.
Ca şi oameni, putem să ne numim creştini, putem să aparţinem unei biserici sau unui cult, poţi crede chiar că eşti din poporul lui Dumnezeu, căci dacă Dumnezeu nu este cu tine, şi viaţa ta nu pliază pe voia lui Dumnezeu eşti descoperit.
Morala: "Nu te teme de ei; căci Domnul Dumnezeul vostru va lupta El însuşi pentru voi." (Deut.3:22) - dar doar dacă ai acoperire pentru afirmaţia asta... Vezi cum stai cu viaţa, şi ia hotărâri bune pentru tine... că altfel risti să rişti...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu